keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Iinuli lekurilla

Iinu pääsi siis eilen käymään ekaa kertaa meidän kanssa eläinlääkäriin. Koira on vilkas, mutta maltto sentään odotella nätisti siellä odotushuoneessa.. Onneks!


Tais vähän eläinlääkärikin säikähtää kun aukas oven ja oli kutsumaisillaan meitä sisään, totes vaan et "OHO".  Ja se oli pitkälti tätä luokkaa ku tässä kuvassa.









Miettisin vaan etteikö se ole tottunut isoihin koiriin? Pakkohan sen on, on se sentään eläinlääkäri.. Mut miks se mahto näyttää ensin niin surkeelta? :D Kyllä se sitten totes käynnin loppuun että on hyväluonteinen koira, mutta kovinkin levoton ja pentumaisen innokas. Ja tottahan se on :)



No, joka tapauksessa. Iinulla selvis että on lievä ulkokorvan tulehdus sekä lievä sidekalvon tulehdus. Onneks sentään lieviä. Nyt sitten määräiltiin että putsausta ja silmätippaa. Putsaus kaks kertaa päivässä ja s-tippoja 4krt päivässä. Onneks toi mun avokki K on kotona nyt sen verran että saa hoidettua ne silmätipat kun oon töissä.. Vähän kyllä ihmettelin sitä korvatulehdustakin, kun ei se niitä korvia niin paljoo oo ees rapsutellu. Tietty sitte ku se eläinlääkäri oli tutkiskellu ja aikas sinne "sörkkiny" ni sit alko siel vastaanotolla rapsuttelee.

Vähän oli Iineski hermostunu, ei millään meinannu lekurin antaa kattoa mitään. Varsinkaan päähän koskea. Tuntu kyl jotenki et se lääkärikin oli jollain tapaa vähän hermostunu.. No, pääasia et saatiin tarvittavat lääkkeet ja muita vikoja ei toistaseks löytyny näin tällä tarkastuksella. Niin: ja valeraskautta epäiltiin kun on nännit hieman turvoksissa.. Saa nähdä että laskeutuuko hieman vai miten käy.

Paino me sentään saatiin: n.44kg. Korkeutta ei - koska ei eläinlääkärillä ollut mittaa. Ensin se tiuhas että mihin te sitä nyt tarvittette, mitatkaa kotona. Sit se naurahti - mä pelästyin et nyt se suuttus.
Mut kyllähän me oltais se korkeus haluttu tietää, meillä ei nyt semmosta kunnon mittaa ole et sen sais mitattua, noh... Vähän pettynyt olo kun sanoin sille siitä mittaamisesta jo sillon kun aikaa varasin. Ja sillon kyllä sanottiin että juu käy..

Täytyypi laittaa hymyä naamalle että onnistuis asiat! Ja että Iinulilla parantuis korvat ja silmät. :)

Saatiin muuten tietää että ollaan jonossa yhteen rivitalokämppään, jos semmonen isompi perhe ei ota sitä niin me saadaan se. Jihuu.. Tai, mitä sitä nyt vielä juhlimaan - jos nyt enste sais sen varmuudella tietoon.
Toivotaan kuitenkin parasta!

pssst. Kaikki kuvat on weheartit.com :ista. :)

Mitä ongelmia teillä on ollut koiranne kanssa, onko jotain kroonisia tulehduksia?
Vai onko ollut täysin terveitä.. Kertokaas :)


Ja muistakaas että vapaasti saa kommentoida!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti