tiistai 28. elokuuta 2012

Heipparallaatirallaa...

Nyt on tullut kirjottelusta taukoa kun on netti ollut poikki.. Kävin tosiaan tässä ajassa lääkärissä, jota joutusin kuukauden odottamaan (kiitos terveyskeskuslääkäreiden <3). Käytiin testauttamassa kilpirauhasarvot, paastoverensokeri, pieniverenkuva (homoglobiinia lähinnä haettiin) ja sydänfilmi.

Missään ei ollut mitään vikaa, lääkäreiden mielestä. Tai niin ne tulokset ainakin oli kunnossa. Mulla oli seuraavalle päivälle varattu myös gynelääri ja terveydenhoitajan aika. Sanos että kannattaa mennä psykologille, nyt on selvää masennusta ilmassa. No, mähän sitten reippaana tyttönä sain sen ajan varattua jo reilu parin viikon päähän :) onneks näin pian, hoitaja meinaan sanos että siinä voi olla jonotusaikaakin yli 2kk.

En mä itsekkään oo sitä mieltä että kaikki on kunnossa, mutta kyllä sitä pysyy kasassa sentään, onhan mulla rakkaat eläimet ja mies! :)

Meijän Iinu on nyt kasvanut hieman kokoa (painoa lähinnä), tosin ei sitä olla mitattu mutta näkyy. Hieman lihaksiakin näkyy tulleen ainakin takajaloille. Levottomuus on lakannut suurimmalta osin, mutta kyllä se vilkkaimpina päivinä jaksaa olla koko ajan pystyssä ja kiereskellä ympäri kämppää.

Uutta asuntoa meille ei ole vielä löytyny, harmi. Käytiin tossa pankissakin puhumassa että millaset mahdollisuudet ois ostaa talo kun valmistun. Vihreetä valoa ne näytti, mutta täytyy vielä miettiä...

Yks hyvä tarjous ollaan saatu: 4h+k, 600e/kk. Tooodella vähän kun se on vielä n. 2km Turun keskustasta. Ainut vaan on, että 100% muuttovarmuutta ei vielä oo.

Täytyy nyt siis seurailla tilannetta ja kattella myös muitakin kämppämahdollisuuksia jos semmosia tulee vastaan!

(kuvat weheartit.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti