torstai 21. kesäkuuta 2012

Korpikuusen kannon alla on Mörri-möykyn kolo... Siellä on koti ja siellä on peti ja peikolla pehmoinen olo...

Tuli tossa eilen sitten oltua koirien kanssa illemmalla pidemmälläkin lenkillä.. Mentiin nimittäin rämpimään meijän lähimettään. :) Onneks ei sentään ollu hyttysiä siellä kun tuli viihdyttyä niin viileessä kauemminkin. Nättiä oli ittekki tiirailla kun se on vähän korkeemmalla semmosen kallion päällä ja sinne sitte vähän
auringonpaistettakin illalla pilkotti. 

Ennen lenkkiä tuli otettuu muutama sivukuva että voidaan katsoa vähän jos syntyy jonkinnäköstä tulosta ja että saatais kans kasvattajalle vähän infoa et millaselta koira nyt näyttää. :)


Vas. Iines kuuntelee kun kuulus jotain ihme paukahduksia läheltä, hetken sentään maltto paikallaan pysyä.
Oik. taas kokeillaan vähän et mites koira istuu ja pysyy paikoillaan, hyvinhän se meni, nätisti kattooki vielä et koska mahtaa saada luvan liikkua :)

Metässä oli niin paljon kivoja hajuja!


Nyt alko sitten juhannus.. No, miten sen nyt ottaa. Täällähän me pikku "perheen" kesken ollaankin, kun mun työt estää lähtemästä ainakin pe ja la mihinkään.. Oon siis päivystyspuhelimen ääressä. Jos ei soittoja tuu ni voihan sitä lauantaina päivällä lähteä johonkin käymään ku vuoro loppuu.

Huomenna sitten ehkä koirapuistoilemaan ? Ois kiva et koirat näkis myös muita. Tääl harvemmin tulee vastaan muita koiria, vaiks samas kerrostalossaki asuu useempi koira, kumma kyl...

Alkaa jo pikkuhiljaa uni painaa päälle kun iltavuorostaki kotiuduin puol kymmenen pintaan. Koirilla riittää sit taas senki edestä energiaa, ku ei millään meinaa pysyy paikallaan vaiks tuliki tänään myös tehtyä pidempi lenkki! No, ne vaan tykkää leikkiä. :)

Paljon ei eilen saanu kuvia otettuu kun siellä mettässä on ne polut aika ahtaita ja tuli paljonki käveltyä.. Pitäis toi uus kamerakin saada vaihtoon, ku on semmonen jo kiikarissa. Mihin sitten tä vanha? Joku sais ostaa pois. Peruskamera mut hyväs kunnossa. Canon coolpix, eipä semmonen uutenakaan nykyään paljon maksa mut mitäpä mä sillä teen sit ku se uus on..

Näin tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti